Vores skole

Hopes driver en skole til fordel for udsatte børn i Pakistan.

På besøg hos Hopes ABC under frokostpausen

Vores skole ligger i landsbyen Landi Daudzai i Pakistans nordvestlige Charsadda-distrikt. Her tilbyder vi skolegang til børn fra fattige familier, som ellers ikke har råd til at sende deres børn i skole.

Uddannelsesniveauet i Pakistan er dybt forringet i forhold til andre lande. I øjeblikket har Pakistan verdens næsthøjeste antal af børn i skolealderen, som ikke får en skolegang. Hvert 12. barn i verden som ikke går i skole, er en pakistaner. (Kilde: Pakistan Education Task Force)

Det lokale samfund spiller en afgørende rolle for skolens success. Vi arbejder tæt sammen med lokale organisationer og aktører om at forbedre vilkårene for børn i Pakistan.


Eleverne

Børnene er opdelt i grupper, hvor hver gruppe består af både fagligt svage og stærke elever fra 0. til 6. klassetrin.


Der er taget vigtige foranstaltninger for at forbedre kvaliteten af ​​undervisningen i Hopes ABC. Vores lærere gør brug af moderne og interessante måder at undervise børnene på, med masser af aktivitet og leg. Denne nye tilgang har bragt positive resultater og dygtige elever. Skoleinspektøren giver regelmæssige opgaver til alle lærerne, for at forbedre deres læring.

 

Mød det lokale hold


Mansoor Sarwar
Lokal partner

Mansoor Qaisar
Lokal partner

Karim Ullah
Skoleinspektør

Karim Ullah er skoleinspektør for Hopes ABC-skolen i Pakistan. Han har to mastergrader og en bachelorgrad inden for pædagogik. Han har afsluttet forskellige udviklingskurser fra British Council og andre velansete organisationer. Karim Ullah har gode erfaringer med undervisning og classroom management. Hans tilgang til problemstillinger på skoleniveau og forståelse for fællesskab er meget praktisk og realistisk.

Karim Ullah overtog arbejdet som skoleinspektør for Hopes ABC i 2013 med stor success. Under hans ledelse er Hopes ABC blevet omtalt i landsdækkende medier og vores undervisningstilgang er blevet kåret til én af Pakistans mest effektive.

Læs omtale af skolen

 
Møde
Møde med Hopes ABCs skoleledelse