Om Hopes

Vi er en sponsorbaseret NGO med fokus på at skabe skolegang til udsatte børn.

Vores arbejde

Hopes Foundation arbejder for at skabe en tryggere tilværelse og skolegang for udsatte børn. Dette gør vi gennem fadderskaber og aktiv indsats i børnenes lokalområde.

Vi er en lille organisation, der har et personligt forhold til vores faddere og de ​​børn vi støtter. Vi fokuserer på det enkelte barn og dets udvikling.

Mission

Vores mission er at holde børn i live, gøre dem sunde og give dem en skolegang. Vi tror på, at uddannelse er børnenes billet til en bedre fremtid.

Vores midler bruges på at opbygge skoler og sponsorere børn fra dårligt stillede familier i Pakistans øde landsbyområder, hvor mange børn har minimale muligheder for uddannelse.

Historien bag

I sommeren 2010 druknede store dele af Pakistan i den hidtil største oversvømmelse i landets historie. Tusinder af mennesker omkom, mens andres tryghed og drømme flød væk. I Danmark bredte der sig en bølge af empati og medfølelse som blev startskuddet på Hopes Foundation.

Med et brændende ønske om at hjælpe, indledte vi små indsamlingsprojekter på egen hånd. For at slippe uden om administrative udgifter og korruption, valgte vi selv at rejse ned til de katastroferamte steder for at udøve hjælp med egne hænder. Under nødhjælpsarbejdet, mødte vi børnene fra Charsadda i det nordvestlige Pakistan.

På trods af de katastrofale omstændigheder, var børnene i live og i deres øjne kunne vi se et håb om en bedre fremtid. Vi havde muligheden for at hjælpe lokalområdet og realisere drømmen om en skolegang for de berørte børn, hvoraf mange aldrig havde sat deres fødder i et klasselokale før.

Hopes Foundation blev stiftet den 1. januar 2011. Vi gik sammen med lokale organisationer om at bygge en skole til fordel for udsatte børn i området. Vi navngav skolen 'Hopes ABC' og sørgede for den økonomiske støtte til etableringen og driften af skolen.

I dag har vi registreret over 300 elever fra dårligt stillede familier, som har deres daglige gang på Hopes ABC. Alt sammen takket være støtten fra Hopes Foundations faddere i Danmark.

Læs om vores skole

Mød teamet


Sair Anjum
Formand

Yusef Mubeen
Co-founder / Næstformand

Uswa Anjum
Co-founder

Asma Tahseen
Bestyrelsesmedlem

Oria Mahmood
Bestyrelsesmedlem

Ayaz Choughti
Street Team / Fundraising

 

Vores lokale team


Mansoor Sarwar
Lokal partner

Mansoor Qaisar
Lokal partner

Karim Ullah
Skoleinspektør

Vi samarbejder med Adam Foundation i Pakistan

Adam Foundation