Dokumentarserie: Tre dage i Kashmir

I dokumentarserien ‘Tre dage i Kashmir’ kommer du tæt på teamet bag Hopes Foundation, hvor de deler både op- og nedture, deres baggrundshistorie og oplevelser under en ekspedition til Kashmir. Tankerne går på hvad fremtiden skal bringe, og om de skal kaste sig ud i et nyt skoleprojekt i regionen.

Episode 1: Genforeningen
Syv år efter de voldsomme oversvømmelser genforenes Hopes-holdet med deres fadderbørn i det nordvestlige Pakistan, før de sætter kursen mod nyt terræn i Kashmir.

 

Episode 2: Hårdt terræn
Første dag på ekspeditionen i Kashmir er begyndt. Den manglende infrastruktur slider allerede på Hopes-holdets medlemmer. For Kashmirs børn er det dog deres hverdag.

 

Episode 3: Truslen
Høje murer og bevæbnede vagter. Skolemassakren i Peshawar for tre år siden har sat sine spor. Truslen fra ekstremistiske kræfter er ikke til at misforstå. Andre farer ligger og lurer i Kashmirs skove.

 

Episode 4: Op ad bakke
De lokale i Kashmir forsøger at opretholde børnenes skolegang, men deres midler rækker ikke langt nok. En følelse af håbløshed sniger sig ind på ekspeditionens deltagere.

 

Episode 5: Skolen på bjerget
En ung lærerinde på toppen af et bjerg gør et godt indtryk på holdet. Drømmen om en skole for Kashmirs børn kommer tættere på virkelighed.

 

Episode 6: Hjemrejsen
Ekspeditionen er nået til vejs ende, men rejsen hjem fra Kashmir går ikke som planlagt. Holdet er fanget på en bjergtop i flere kilometers højde, hvor de står ansigt til ansigt med en truende storm.

 


Tak fordi du fulgte os på rejsen. Med jeres gavmilde støtte, har vi nu indsamlet over en kvart million kroner til vores skoleprojekt i Kashmir! Læs mere