Blog

Seneste nyheder fra Hopes Foundation

Invitation til generalforsamling 2019

Det er igen blevet tid til Hopes Foundations årlige generalforsamling i København og alle bidragsydere er hermed inviteret. Hopes-teamet vil blandt andet fortælle om deres seneste projekt i Kashmir. Du opfordres til at møde op og…


Læs mere

Årsregnskab 2017

Hopes Foundations rapport for regnskabsåret 2017 er offentliggjort. Regnskabet er revideret af en uafhængig registreret revisor og offentliggjort. Indsamlingsnævnet fører tilsyn med, at der er ført behørigt regnskab, herunder at midlerne er anvendt i overensstemmelse med…


Læs mere

Diaspora: Interview i Magasinet 360°

Vores co-founder Yusef Mubeen er blevet interviewet til Magasinet 360°, som er Danmarks globale magasin om dansk og international udviklingspolitik og internationale forhold.


Læs mere

Hjemrejsen – Tre dage i Kashmir (Episode 6:6)

Ekspeditionen er nået til vejs ende, men rejsen hjem fra Kashmir går ikke som planlagt. Holdet er fanget på en bjergtop i flere kilometers højde, hvor de står ansigt til ansigt med en truende storm.


Læs mere

Truslen – Tre dage i Kashmir (Episode 3:6)

Høje murer og bevæbnede vagter. Skolemassakren i Peshawar for tre år siden har sat sine spor. Truslen fra ekstremistiske kræfter er ikke til at misforstå. Andre farer ligger og lurer i Kashmirs skove.


Læs mere