Ny skoleafdeling åbner i Charsadda

Hopes udvider horisonten. Skoleudvalget har besluttet at åbne en ny afdeling af Hopes-skolen i Charsadda, da vores eksisterende skolebygning ikke opfylder behovene for de stigende antal elever.

Hopes Horizon-skolen, Gulbela. Foto: Mansoor Qaisar / Adam Foundation

Gulbela er en landsby i Charsadda, Pakistan på ca. 70-80 tusind indbyggere, hvor 90% af befolkningen ikke har en uddannelse, og folks primære indtægtskilde er landbrug. I de fleste familier er forældre ikke i stand til at opfylde hele familiens behov, hvilket resulterer i børnearbejde. Forældre tjener ikke nok til at dække omkostninger som skolepenge, skoleuniform, bøger osv. Derfor bliver børnene oftest sendt på gaden, hvor de arbejder for at tjene hjem til familien. Mange børn laver hårdt fysisk arbejde under kummerlige forhold.

Hopes Foundation har etableret en ny skole, Hopes Horizon, i Gulbela til fordel for områdets børn. Du kan blive fadder for ét af disse børn, så de kan komme i skole og væk fra børnearbejde.

Vi opfordrer dig til at overveje et fadderskab. Hvorfor? Fordi dit bidrag som fadder gavner ikke kun et enkelt barn med skolegang, men et helt samfund i retning af en positiv udvikling indenfor uddannelse, sundhed og livskvalitet – både på kort og lang sigt.

Bliv fadder nu eller kontakt os for en personlig snak om hvordan dit fadderskab kan gøre en forskel.