Kashmir: Skolen på bjerget åbner

Vi kan med glæde meddele, at Hopes Foundations første skole i Kashmir-regionen nu endelig står færdigt efter en udfordrende vinter havde sat byggeriprojektet på pause.

For næsten to år siden startede Hopes Foundation indsamlingen til opførelsen af en skole til fordel for udsatte børn i lokalområdet Topa i Azad Kashmir. Opbakningen var overvældende og kampagnen “Skolen på bjerget” resulterede i over en kvart million kroner indsamlet til formålet.

Resultatet af kampagnen betød, at Hopes Foundation besluttede at bygge ikke blot én, men hele to skoler, med alt hvad det indebærer af inventar, undervisningsmateriale, lærer og dækning af de første par års driftsomkostninger. Vi kan med glæde meddele, at Hopes Fundations første skole i Kashmir-regionen nu endelig står færdigt efter en udfordrende vinter havde sat byggeriprojektet på pause.

Støt projektets fremtid – Skriv dig op som fadder

Hopes Foundation p.t. i gang med at indsamle oplysninger på alle kvalificerede børn i Kashmirs lokalområder. Hvis du ikke allerede er fadder hos Hopes Foundation eller blot ønsker at blive fadder for et barn i Kashmir, kan du skrive dig op til vores venteliste. Så snart vi har modtaget og verificeret oplysninger på alle fadderbørn, vil vi aktivere dit fadderskab. Vi forventer at det sker senest til efteråret 2020.

På forhånd tak for dit bidrag!

Se eller gense vores dokumentar om skoleprojektet